Logement №5 | Bed and Breakfast |  Assen | +31 (0) 629 56 63 29 | Best B&B of the Netherlands 2017

1/4

Logement №5 is een stijlvolle Bed and Breakfast in een karakteristiek monumentaal herenhuis in het groene stadshart van Assen. U bent van harte welkom in één van onze drie luxe 2-persoons suites die van alle gemakken zijn voorzien. 

 

Het voormalig advocatenkantoor uit 1881 ligt in de Paleizenbuurt in het historische centrum van Assen. U vindt op slechts 100 m afstand het eeuwenoude Asserbos. Ruim 100 ha rust en groen midden in de stad. Met vijf minuten staat u in de gezellige binnenstad met zijn variatie aan winkels, talloze restaurants en gezellige terrasjes. 

Voor theater, film en aansprekende tentoon-stellingen kunt u terecht in de cultuurpaleizen De Nieuwe Kolk en het Drents Museum.

 

Assen is centraal gelegen. Het is daarmee een uitstekende uitvalsbasis voor het ontdekken van de provincie Drenthe. En in een half uur staat u op de Grote Markt in Groningen.

U kunt altijd bij ons terecht voor actuele informatie of suggesties voor een gevarieerde dag in stad of omgeving.  

 

Logement №5. De locatie om te onthaasten, te ontspannen, te genieten en verwend te worden in een sfeervolle en comfortabele ambiance. 

Slapen in stijl

Nieuws!

Lees hier onze columns die wij maandelijks voor Bed and Breakfast Nieuws schrijven.

lees meer 

  

 

10 januari 2019 - Voor de 2e keer op rij deze schitterende Award van Booking.com ontvangen. Een prachtige  waardering van onze gasten!  

 

 

 

 

13 oktober 2017 - N.a.v. onze prijs, beste B&B van 2017, hebben wij deze dag deelgenomen aan de Uitblinkerslunch op Paleis Noordeinde. Een unieke ervaring! 

 

 

 

 

 

 

 
Review Bedandbreakfast.nl 

Voortreffelijk 9,8