1/4

Logement №5 is een stijlvolle Bed and Breakfast in een karakteristiek monumentaal herenhuis in het groene stadshart van Assen. U bent van harte welkom in één van onze drie luxe 2-persoons suites die van alle gemakken zijn voorzien. 

 

Het voormalig advocatenkantoor uit 1881 ligt in de Paleizenbuurt in het historische centrum van Assen. U vindt op slechts 100 m afstand het eeuwenoude Asserbos. Ruim 100 ha rust en groen midden in de stad. Met vijf minuten staat u in de gezellige binnenstad met zijn variatie aan winkels, talloze restaurants en gezellige terrasjes. 

Voor theater, film en aansprekende tentoon-stellingen kunt u terecht in de cultuurpaleizen De Nieuwe Kolk en het Drents Museum.

 

Assen is centraal gelegen. Het is daarmee een uitstekende uitvalsbasis voor het ontdekken van de provincie Drenthe. En in een half uur staat u op de Grote Markt in Groningen.

U kunt altijd bij ons terecht voor actuele informatie of suggesties voor een gevarieerde dag in stad of omgeving.  

 

Logement №5. De locatie om te onthaasten, te ontspannen, te genieten en verwend te worden in een sfeervolle en comfortabele ambiance. 

Heerlijk en verantwoord overnachten in coronatijd

In deze toch wel bijzondere tijden willen wij onze gasten heel graag een zo onbezorgd en plezierig mogelijk verblijf bezorgen. Wij zijn een kleinschalige accommodatie waar geen onderling contact is met andere gasten. De suites hebben allemaal een eigen entree, het ontbijt en eventueel avondeten wordt normaal gesproken geserveerd in de eigen suite. Met de huidige maatregelen wordt dit voor de deur van de eigen suite bezorgd.

Alle suites beschikken over een goed uitgeruste kitchenette waar een eenvoudige maaltijd klaargemaakt kan worden. Daarnaast is het mogelijk om bij ons een maaltijd in de vorm van een tapasplank te bestellen. Tevens zijn er diverse restaurants in Assen waar een maaltijen opgehaald kan worden of die dat bezorgen aan huis.

Wij nemen uiteraard alle noodzakelijk hygiënemaatregelen in acht. De veiligheid en gezondheid van onze gasten en onszelf staat ten alle tijde centraal.

 

Geniet van de mooie momenten!

Yvonne en Jos Swagemakers

Slapen in stijl

Nieuws!

Lees hier onze columns die wij tot medio 2020 maandelijks voor Bed and Breakfast Nieuws schreven.

lees meer 

  

 

19 januari 2021 - Voor de 4e keer op rij deze schitterende Award van Booking.com ontvangen. Een prachtige  waardering van onze gasten!  

 

 

 

 

13 oktober 2017 - N.a.v. onze prijs, beste B&B van 2017, hebben wij deze dag deelgenomen aan de Uitblinkerslunch op Paleis Noordeinde. Een unieke ervaring! 

 

 

 

 

 

 

 
Review Bedandbreakfast.nl 

Voortreffelijk 9,8

 
award.png