top of page

Logement №5 is een stijlvolle Bed and Breakfast in een karakteristiek monumentaal herenhuis in het groene stadshart van Assen. U bent van harte welkom in één van onze drie luxe 2-persoons suites die van alle gemakken zijn voorzien. 

 

Het voormalig advocatenkantoor uit 1881 ligt in de Paleizenbuurt in het historische centrum van Assen. U vindt op slechts 100 m afstand het eeuwenoude Asserbos. Ruim 100 ha rust en groen midden in de stad. Met vijf minuten staat u in de gezellige binnenstad met zijn variatie aan winkels, talloze restaurants en gezellige terrasjes. 

Voor theater, film en aansprekende tentoon-stellingen kunt u terecht in de cultuurpaleizen De Nieuwe Kolk en het Drents Museum.

 

Assen is centraal gelegen. Het is daarmee een uitstekende uitvalsbasis voor het ontdekken van de provincie Drenthe. En in een half uur staat u op de Grote Markt in Groningen.

U kunt altijd bij ons terecht voor actuele informatie of suggesties voor een gevarieerde dag in stad of omgeving.  

 

Logement №5. De locatie om te onthaasten, te ontspannen, te genieten en verwend te worden in een sfeervolle en comfortabele ambiance. 

M.i.v. 1 augustus 2022 gesloten

Zondag 31 juli jl. hebben wij onze laatste gasten uitgezwaaid. Na 7 jaar sluiten wij met trots maar ook een beetje weemoed Logement №5.

We hebben de afgelopen jaren vele mooie momenten mogen meemaken. Een absoluut hoogtepunt was natuurlijk de prijs voor de Beste Bed and Breakfast van Nederland die we in 2017, anderhalf jaar na onze start, in ontvangst mochten nemen. De uitnodiging voor de uitblinkerslunch die daarop volgde bij de Koning en de Koningin was dat jaar de kers op de taart.

 

Maar de mooiste momenten zijn toch wel de contacten met onze gasten geweest. Wat hebben die ons veel energie gegeven. De gezellige, leuke en soms ontroerende verhalen die we te horen kregen, de vele terugkerende gasten waarvan menigeen ons inmiddels zeer dierbaar is geworden. Bedolven zijn we onder de leuke, grappige en vaak ook erg lekkere attenties die gasten voor ons meenamen. En wat we al die jaren als zeer bijzonder hebben ervaren zijn de torenhoge reviews die gasten achterlieten op de boekingssites. Heel erg bedankt daarvoor!

Na 7 jaar zijn we toe aan een nieuwe fase in ons leven. Hoe die ingevuld gaat worden is nog niet helemaal duidelijk maar meer tijd voor elkaar en ons gezin staat bovenaan ons lijstje. We hebben met ontzettend veel plezier en enthousiasme Logement №5 gerund. We koesteren al die mooie herinneringen.

Lieve gasten, we gaan jullie missen!

 

Lieve groet, Jos en Yvonne

resevere

Wilt u liever telefonisch reserveren dan kunt u ons ook b1 (0) 629 56 63 29

Slapen in stijl

Nieuws!

Lees hier onze columns die wij tot medio 2020 maandelijks voor Bed and Breakfast Nieuws schreven.

lees meer 

  

 

januari 2022 - Voor de 5e keer op rij deze schitterende Award van Booking.com ontvangen. Een prachtige  waardering van onze gasten!  

 

 

 

 

13 oktober 2017 - N.a.v. onze prijs, beste B&B van 2017, hebben wij deze dag deelgenomen aan de Uitblinkerslunch op Paleis Noordeinde. Een unieke ervaring! 

 

 

 

 

 

 

 
Review Bedandbreakfast.nl 

Voortreffelijk 9,8

 
Digital-Award-TRA-2022.png
bottom of page