top of page

Puur Genieten

De drie royale suites bestaan uit een zitkamer, een slaapkamer met eigen bad-

gedeelte en een afgesloten toilet. De geheel gelijkvloerse suite Lodewijk en suite Hofstede vindt u op de begane grond van het herenhuis. Suite Napoleon ligt aan de achterzijde van het pand en bestaat uit twee verdiepingen. U heeft hier een eigen balkon en terras. En uiteraard bent u ook van harte welkom in onze zonnige besloten stadstuin. De suites hebben een eigen entree. Uw auto parkeert u gratis voor de deur.

 

De zitkamer is met smaak ingericht met een zitbank, een eettafel met twee stoelen, een SmartTV en een goed uitgeruste kitchenette  

waar u o.a. koffie (Nespresso) en thee kunt zetten. U slaapt op een riante boxspring. In het badgedeelte vindt u een ruime inloopdouche met regendouche en een luxe whirlpool. Badjassen zijn op de kamer aanwezig. Overal in uw suite heeft u beschikking over gratis WiFi.

 

Wij serveren in uw suite een luxe ontbijt met veel streek- en huisgemaakte producten. 

Wanneer u met familie of vrienden in meerdere gastenkamers logeert kunt u met elkaar ontbijten aan de grote eettafel in onze eetkamer. Bij mooi weer staat het ontbijt voor u klaar in de gezellige stadstuin. 

 

Faciliteiten

 

2-persoons boxspring (180x210)

Regendouche

2-persoons whirlpool met heater

Badjassen

Zitbank

Eettafel met 2 stoelen

SmartTV

Combimagnetron

Inductiekookplaat

Koelkast

Koffie (Nespresso) en thee

Kluisje

WiFi

Eigen entree

Gratis parkeren

 

 
Willem Lodewijk, Lodewijk Napoleon, Petrus Hofstede
 

De namen van de suites nemen u terug in de rijke geschiedenis van Assen. Stadhouder Willem Lodewijk legde in 1600 de basis voor Assen als bestuurscentrum met zijn besluit hier het College van Gedeputeerde te vestigen. Lodewijk Napoleon koos Assen als zomerverblijf en verleende tijdens een werkbezoek in 1809 haar stadsrechten. Petrus Hofstede, de 1e gouverneur van de provincie Drenthe had zich hiervoor sterk gemaakt.  

bottom of page