top of page

Logement №5 is de perfecte uitvalsbasis voor het maken van diverse uitstapjes. Voor tips en adviezen staan wij graag voor u klaar.  

 

Cultuur en Uitgaan 
Het stadscentrum met een ruime variatie aan winkels, talloze restaurants, gezellige cafés en terrassen vindt u op minder dan 5 minuten lopen. Ontdek ook het Drents museum. Dat weet keer op keer te verrassen met spraakmakende tentoonstellingen. In theater en bioscoop De Nieuwe Kolk kunt u elke avond terecht voor een film of voorstelling. Op 20 minuten rijden ligt de bruisende studentenstad Groningen.
In de omgeving van Assen neemt u een duik in de Drentse traditie en geschiedenis met een bezoek aan Gevangenismuseum Veenhuizen, Museumdorp Orvelte of Hunebedcentrum Borger. Hooghalen met het voormalig kamp Westerbork en herinneringscentrum ligt op fietsafstand en is zeker een bezoek waard.

 

Natuur
Liefhebbers van rust en natuur komen in Logement №5 volledig aan hun trekken.


 

Vanuit uw gastenverblijf loopt u rechtstreeks het ruim 100 ha eeuwenoude Asserbos in. 

Rond Assen vindt u prachtige natuurgebieden zoals het stroomdal van de Drentse Aa. U heeft er talloze mogelijkheden om te fietsen en wandelen. Dat begint al als u bij ons de deur uitstapt. 

 

Sport

Assen is fameus om haar jaarlijkse groots opgezette TT. Niet alleen de races, ook het meerdaagse muziekfestival. Daarnaast zijn er het hele jaar tal van andere aantrekkelijke motoractiviteiten op het TT-circuit.

Zwemmen of schaatsen in de

winterperiode doet u in De Bonte Wever. De 27 holes van de Drentsche Golf & Countryclub in Assen vormen een uitdaging voor ervaren en beginnende golfers.

 

Wellness & Beauty

Nabij Assen liggen diverse wellness- en saunacomplexen. Hier kunt u een heerlijk dagje ontspannen.

 

 

Omgeving

bottom of page